Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coderlar bakın bi
#1




videodaki gibi program kodlayabilirmisiniz Dil Çıkarma
Cevapla
#2
dun pc ye windows8 yukledım programlarım gıttı salı gununu beklersen visual studio yada c++ da yaparım?
Ara
Cevapla
#3
İssli siteleri heykliyor bu program büyük ihtimalle . Buda sizin işinize yaramaz .
Biz bıraktık , sanal sizin yeni çocuklar.
Ara
Cevapla
#4
o programın amk kodluyoz C#'da port hatası veriyor ben gidiom amk
Ara
Cevapla
#5
smtp baglantısı ıcın turk telekom 25.ci port'u kapattı kodlarken artık "587" yanı smtpServer.Port = 587 bu sekilde dene ben bu seklde log tutan bir program yapmıstım hala da calısyr gmaile mailler gelıor ; )
Ara
Cevapla
#6
yok ya la şey senin dediğin issli sitelere yükleme Açık Ağızlı Gülümseme
Ara
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hilaline Yıldızına İyi Bakın TurKLoJeN 0 540 10.09.2017, Saat:13:13
Son Yorum: TurKLoJeN
  Bi Bakın Derim :D LastHacker 5 1,221 27.09.2015, Saat:15:35
Son Yorum: Holigano
  DB SQL bi bakın Pentagon 7 1,206 04.08.2015, Saat:13:22
Son Yorum: Pentagon
  YGS Sınavı Bir bakın Kajuyo 10 1,887 15.03.2015, Saat:18:23
Son Yorum: x-Qey
  Misafiler Bakın Black-Shadow 0 733 19.05.2014, Saat:15:53
Son Yorum: Black-Shadow

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
sakarya escort hatay escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort