EagLe' Alıntı:Panda Cloud Antı Vırus Ucretsızler arasında 2010 yılında 1.cı oldu pc yı hıc kasmaz herseyı vırus olarak algılar yanı vırus yakalma oranı baya yuksek
BaDRaN' Alıntı:EagLe' Alıntı:Panda Cloud Antı Vırus Ucretsızler arasında 2010 yılında 1.cı oldu pc yı hıc kasmaz herseyı vırus olarak algılar yanı vırus yakalma oranı baya yuksek
Teşekkürler bakicam. Peki norton nasil sizce?
BaDRaN' Alıntı:Tesekkurler suan panda yimi kullaniyorsunuz?
EagLe' Alıntı:BaDRaN' Alıntı:Tesekkurler suan panda yimi kullaniyorsunuz?
Aynen Oyle Ve Cok Guzel bır Program Tavsıye Ederım.
Buradan Bakabılırsın http://www.tamindir.com/panda-cloud-antivirus/ İndirdıkten Sonra Kurarken Ucretsiz'i Sec
Nefer' Alıntı:erkek adam virüs programı kullanmaz şaka şaka ben 1 ay kullanmadım 19 virüs trojen at solucan spyware ama saglamdım
Nefer' Alıntı:erkek adam virüs programı kullanmaz şaka şaka ben 1 ay kullanmadım 19 virüs trojen at solucan spyware ama saglamdım
fRaqS' Alıntı:kaspersky 2013 kullan 1ay deneme kullan sonra key bulman gerek eğer uğraşamam diyosan comodo indirmeni tavsiye ederim kendini hep güncelliyo + pcyi kastırmıyo iyi bi antivürüs programı online destekde alabiliyorsun özelliği sayesinde canlı chat yapabilirsin yada avira
EagLe' Alıntı:Nefer' Alıntı:erkek adam virüs programı kullanmaz şaka şaka ben 1 ay kullanmadım 19 virüs trojen at solucan spyware ama saglamdım
E onları Nasıl Temizledin?