STR@NGER
*Vıp Projection
Arkadaşlar bu iki firma birdir. Rombilisim.com olarak devam eden ve ilerde fiberhosting.com.tr olarakta hizmete giren bir ufak çaplı bir firmadır. Bu şahıslar ile 1.5 yıldır calısmaktayım fakat geçen aylarda server rootlanıp benim sitelerime ve başka müşterilerin siteleri hacklendi. Ayrıyetten yedekler silinmiş olup beni madur durumda bıraktı bende bunun üzerine sikayetvar.com a şikayetimi belirttim filan derken bu şahıslar beni kurumsal hosta tasımayı teklif etti burada böyle birşey olmayacagını dile getirdi derken bir şekilde ikna ettiler. Geçen günlerde hostingte kurulum yaparken aldıgım hataları dile getirirken kendilerine devamlı bana ilk baş sikayetvardaki açmış oldugunuz şikayeti kaldırın ona göre sizinle ilgilenelim deyip durdu. Şahıs ismi "YUNUS EMRE HENDEN" Bende konuşmalarımda beni onunlamı tehdit ediyorsunuz diyerekten konu açıldı ve sohbette iade edicem calısmak istemiyorum filan dedi bende başka hosting alıp hemen eski yerden yedeklerimi alıp taşıdım güven meselesi yedeklerde giderse musteriler başımın etini yiyecek Şimdide tutturmuş iade filan etme sözkonusu deildir. Süreniz doldugu zaman ilerki seneye calısmıyacam diyor kıvırıyor. para tatlı geldi iade yapamıyor SS leri aldım sizlerede atayım bir bakın kim haklı kım haksız.
NOT: BİRAZ GEÇ OLDU BURAYADA ATMAK İSTEDİM... Yoruma Açıktır. Saygılar.
NOT: BİRAZ GEÇ OLDU BURAYADA ATMAK İSTEDİM... Yoruma Açıktır. Saygılar.