squel
Yeni Üye
Selam arkadaşlar Ben SqueL
Bazılarınızın bildiği gibi her sene web hack arşivi yapıyorum ve ücretsiz olarak forumumuzda öğrenmeye açık arkadaşların faydalanmasını sağlıyorum.
* Hack arşivimim 2012'si geçen sene paylaşmıştım Şimdi 2013 Hack arşivini bitirmeme az kaldı.
[align=right]
*YAPTIĞIM ARŞİV TAMAMEN SİZİN PAYLAŞTIĞINIZ BİLGİLERDEN VE KENDİ EKLEMELERİMDEN OLUŞMAKTADIR !
Bazılarınızın bildiği gibi her sene web hack arşivi yapıyorum ve ücretsiz olarak forumumuzda öğrenmeye açık arkadaşların faydalanmasını sağlıyorum.
* Hack arşivimim 2012'si geçen sene paylaşmıştım Şimdi 2013 Hack arşivini bitirmeme az kaldı.
[align=right]
*YAPTIĞIM ARŞİV TAMAMEN SİZİN PAYLAŞTIĞINIZ BİLGİLERDEN VE KENDİ EKLEMELERİMDEN OLUŞMAKTADIR !
*Bunu bir gelenek haline getirmek istiyorum 2011'den beridir hack arşivi düzenliyorum.
*Hack arşivi içindekiler tamamen kendi timimiz ( ajanlar.org ) 'dan alınmış seçilmiş ve düzenlenmiş konulardır . Başka timlerden alıntı yoktur. Toplan 3-4 Ay Sürüyor bu arşivi yapmak.[/align]
Arşivi bitirmeme 1-2 Hafta kadar az bir süre kaldı hacker olmak isteyenler beni takip etsinler. Hem 2012 Hemde 2013 Arşivlerini Yenilenmiş Linkleri İle forumumuzda paylaşıcağım.
Vesselam