EskiReis
Özel Üye
beyler şuan istanbuldayım 2 gün sonra karsa tekrar dönüyorum bi kaç şey anlatayım şimdi geçen gün kars havalimanına indim dışarı çıktım altımda şort üstümde t-shirt kafamda gözlük bavul dolaşıyorum birden hava bi kapadı amk ben hmen bi cafeye sığındım cafe dediğim kahvehane yani işte 10 dk sonra yağmur iyice hızlandı sonra ben orda oturdum yağmur kesildi çıktım dışarı karsla köy arası 1 saat köye gittim baktım dolu yağdı amk . bildiğin parmak kadar dolu amk dedim noluyor iki üç tane ibne veled benle dalga geçiyor amk giyecek bişeyin yokmu abi senin diyolar bu donla dışarı çıkmışın halbuki şort yani orjinal DD neyse arakdaş yani anlıcağınız Allah'ın unuttuğu yer kars'ı bi gezmek lazım sabah 12 ye kadar yaz 12 den 5e kadar sonbahar sonrası kış yemin ediyom burdakiler temmuzdan beri soba yakıyomuş inş doğalgazı biz getiricez buraya D neyse he bu arada bizim arabayı inekler çizdi amk kapısını burda servis yok ta erzurumda amk onu bırak hastane yok aq neyse sonuçta karsın kaşarı meşhur kilosuda pahalı isteyen varsa getiririm hadi eyw
edit : beyler telefonuma kod gelmedi eve geçiyim faceyi açıcam
edit : beyler telefonuma kod gelmedi eve geçiyim faceyi açıcam