EagLe' Alıntı:M-Dos la diye bılıyorum kardes
EagLe' Alıntı:M-DOS ilk windows programlama dili oldugu okudugum ıcın soylemistim birde suraya bak kardes
http://forum.ceviz.net/genel-programlama/115436-windows-8-programlama-dili.html
ScReaM' Alıntı:aslında sizin yazdığınız saçma windows ilk çıktığında ne C dilleri vardı ne delphi ne pascal ne vsvs yani aranızda eğer okuldan hatırlayan varsa 0 0 sapma algoritması var birde akış diyagramı bununda alt tabanların semboller var yani diller değil biraz daha karışık nerden biliyosun falan derseniz microsoftun seminerleri oluor bill gates kendi anlatımından vardı izleyin ingilizce hepsi yalnız anladığınız kadar anlayın
TiqFeR' Alıntı:Her zaman savunduğum bir tez var, adını literatüre en azından şuana kadar bilmem kaç tane programlama dili yazılmıştır işte bunlardan en ünlü atıyorum 100 tanesi şudur listesindeki herhangi bir programlama dili ile dil izin verdiği sürece herhangi birşey kodlanabilir. Örneğin C# ile oyun yazılmaz, gidilip C++ ile yazılır. C++ daha güçlü olduğu için, herşeye daha iyi hakim olabilmen için vs. Fakat C#' da ömrünü yemiş bir adamda bugün gelir, onun bunun en ünlü şirketlerindeki programcılara toz yutturur. Yani bunun hiç bir önemi yok. C# ' ı Microsoft icat etti o dilin ne yapabileceğini ve yapamayacak olsa bile geliştirip yaptırabilecek hale getirmesini bilen yine Microsoft' tur.