Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İsimsiz Klasör Olmuyor Demeyin Oluyor.
#1
Sa Arkadaslar Sizlere Isımsiz Klasor Olusturmayı Gosterecegim.
Masa Ustunde Yenı Klasor Olusturup Yenı Klasor Yazsını Silin.
Ve
ALT tuşuna basılı tutarak 255 yazın Enter'a basın.Klasorunuz Hazır.
Ara
Cevapla
#2
biliyordum ama faydalı
ayXYv7.jpg


Warning: mysql_vb_spy(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/cloudflare/cloud/ajanlar.org/public_html/showthread.php on line 191



PHP Kod:
->img src=1.gif onerror=alert('Ajanlar.org / x-Qey')> 
Ara
Cevapla
#3
Bende Öyle Dusundum kardes Bılmeyenlerde Vardır
Ara
Cevapla
#4
(30.10.2012, Saat:23:38)x-Qey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: biliyordum ama faydalı

Dostum sen ne bilmiyorsun merak ettim acaba bilmediğin birşeyi söylermisin?
Ara
Cevapla
#5
+++++ saol Açık Ağızlı Gülümseme
Ara
Cevapla
#6
İsini Gorduyse Sevındım Kardes Onemli Degil
Ara
Cevapla
#7
+++++++++++++++
Ara
Cevapla
#8
Yararli bir bilgi tesekkurler
Ara
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Htaccess ile Klasör Şifreleme LuXas 1 651 12.06.2016, Saat:12:08
Son Yorum: KadirKoroglu
  Shell Atıyorum Olmuyor RADMİN 7 912 10.04.2014, Saat:10:27
Son Yorum: RADMİN

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
escort mersin- izmir escort bayan- izmir escort- alanya escort-