⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BulutDC internet Hizmetleri Olarak Ajanlar.org Üyelerine Desteğimiz Olsun Dedik
Ajanlar.org' Ailesinden 100 Kişiye 2 Aylık Hosting Sponsoru oluyoruz.
Kişisel Websitelerinizi veya projeleriniz için hostunuz bizden olsun dedik , sadece ajanlar orga özel bu hosting paketlerini tek siparişle alabilirsiniz. http://bulutdc.net/cart.php?a=add&pid=28 Promosyon Kodu: ajanlarorg NOT: sponsor oldugu için yedekleme yapmıyoruz
Bilgileri Yanlış Olan Arkadaşların Hesapları Kapatılır.!
Teşekkürler ama site boştu index hazırlamakla uğraşıyordum bir anda siteye girince
ÜZGÜNÜM!
Bu web sitesinin sahibiyseniz,ve sorun olduğunu düşünüyorsanız. Hosting sağlayıcınıza başvurun: webmaster@freekilleryazilim.tk
Yada Aşağıdakilerden durumlardan biri ile karşılaşmış olabilirsiniz.
yazısıyla karşılaştım müşteri panelinde ise Sahtekarlık/Dolandırıcılık yazıyor ancak site boştu sitede hiçbir içerik yoktu ne yapmalıyım?
Teşekkürler ama site boştu index hazırlamakla uğraşıyordum bir anda siteye girince
ÜZGÜNÜM!
Bu web sitesinin sahibiyseniz,ve sorun olduğunu düşünüyorsanız. Hosting sağlayıcınıza başvurun: webmaster@freekilleryazilim.tk
yazısıyla karşılaştım müşteri panelinde ise Sahtekarlık/Dolandırıcılık yazıyor ancak site boştu sitede hiçbir içerik yoktu ne yapmalıyım?
ÜZGÜNÜM!