Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler bilişim düz okuyorumda bizden dal seçimi istediler nereye gideceğimi bilmiyorum fikri olan varmı
seceneklerim :
1- Web Programcılıgı
2- Teknik servis
kardesım ben arıkan yılmaz dim lisesindeyim 11.sınıfta tek dalımız var oda web-tasarım. bana gore teknıkerlıkte para az iyi kötü ögrenilir ama programlama insana zevk verıyor ben başladım bile php'ye facebook varsa gel konusalım anlasırız takılırız
kardeşim kesinlikle web programcılıgı teknik servis okuyan arkadaşlarım var pişmanlar bide kötü ezber erekiyo bişe ögrenmiyosun sarmıyo yani parada az o işte ben suan 11deyim web programcılıgı okuyorum gayet güzel hocalarda güzel gelirse şansına daha da güzel programcılık zevkli + parası çok bu işin web derim ben
kardesım ben arıkan yılmaz dim lisesindeyim 11.sınıfta tek dalımız var oda web-tasarım. bana gore teknıkerlıkte para az iyi kötü ögrenilir ama programlama insana zevk verıyor ben başladım bile php'ye facebook varsa gel konusalım anlasırız takılırız
Biz 10.cu sınıfta seçmiştik. Neyi öğrenmek istiyorsan o bölüme git. Web de iyiysen Web'e gitme mesela. Çünkü html kodları ve veritabanı kodlamada çok az birşey öğretip tüm seneyi geçiştiriyorlar. Yani gelişmek için değil öğrenmek için git.