Hoca
Özel Üye
Ajanwsj' Alıntı:Git hizli resime yükle aynı şey . Kalite bu kadar düştü mü ajanlarda ? Bide yetkilisin yazıklar olsun ..
Ajanwsj' Alıntı:Ne icraati var ki bu kadar artis artis konuşuyorsun seninde adından anlaşılacağı üzere 14-15 yaş civarısın .
Neyin kafasındasın acaba ? Sayın PashaBeyTr hangi oyunda kullanıyorsun bu nicki ? eğlendirme beniPashaBeyTR' Alıntı:Ajanwsj' Alıntı:Ne icraati var ki bu kadar artis artis konuşuyorsun seninde adından anlaşılacağı üzere 14-15 yaş civarısın .
adamım çok saldırgansın ve bana küçük yaşlı diyosun madem ki öyleyim sen yap bakalım bu adamın yaptıklarını iğneleyeceğine bi işe yara burda kimsenin yaş sorunu yok adam akıllı rahat durman yeterli oluyor sende denemelisin
Trsz_kwT' Alıntı:Birbirimizi eleştirmeyelim herkes icraatini göstersin mirror ile belgelesin,
Daha adil...
adamım amacın nedir burda sırf nickname böyle diye beni mi düşürüyosun hani bir şey de bildiğin yok geliyorsun ahkam kesiyorsun ne diyeyim ben sana geldiğin yere geri dön adamım yada cevap ver konuyu kapat buranın bir kuralı var sen resmen olay çıkartmak istiyosun !!??Ajanwsj' Alıntı:Neyin kafasındasın acaba ? Sayın PashaBeyTr hangi oyunda kullanıyorsun bu nicki ? eğlendirme beniPashaBeyTR' Alıntı:Ajanwsj' Alıntı:Ne icraati var ki bu kadar artis artis konuşuyorsun seninde adından anlaşılacağı üzere 14-15 yaş civarısın .
adamım çok saldırgansın ve bana küçük yaşlı diyosun madem ki öyleyim sen yap bakalım bu adamın yaptıklarını iğneleyeceğine bi işe yara burda kimsenin yaş sorunu yok adam akıllı rahat durman yeterli oluyor sende denemelisin
PashaBeyTR' Alıntı:adamım amacın nedir burda sırf nickname böyle diye beni mi düşürüyosun hani bir şey de bildiğin yok geliyorsun ahkam kesiyorsun ne diyeyim ben sana geldiğin yere geri dön adamım yada cevap ver konuyu kapat buranın bir kuralı var sen resmen olay çıkartmak istiyosun !!??Ajanwsj' Alıntı:Neyin kafasındasın acaba ? Sayın PashaBeyTr hangi oyunda kullanıyorsun bu nicki ? eğlendirme beniPashaBeyTR' Alıntı:Ajanwsj' Alıntı:Ne icraati var ki bu kadar artis artis konuşuyorsun seninde adından anlaşılacağı üzere 14-15 yaş civarısın .