⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BEYLER BEN BURANIN ESKİLERİNDENİM BENİ BİLEN BİLİR . ŞİMDİ DURUM ŞU BİR SİTE AYARLADIM BU SİTENİN GOOGLE'DA ARAMA YAPINCA İLK SAYFADA GÖZÜKMESİ LAZIM . VE SİTENİN EN AZ 1 YIL BOYUNCA KAPANMAMASI LAZIM BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR VARSA PM YA DA YORUM ATSIN .
Adworks satın alınması kapanmasını engeller.
Ayrıca SEO çalışması ile güncel keyword değiştirilmesiyle ilk 5te olmak bu iş için yeterlidir. İlla ilk sırada olmak şart değil.
Range 1 yıl sonra ilk sıraya ulaşır.
Buradaki asıl sıkıntı Hacklink yada Spam Backlink yapılarak google dan ban almamaya dikkat etmektir. Google son zamanda oldukça katı bir davranış sergiliyor...