⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki üyelikler crack üyeliklerdir.Tarafımca kırılmıştır. Sahibi vardır bu yüzden şifresi ile oynamamanız ve kimseye vermemeniz gerekmektedir.
Bu şartları sağlarsanız uzun bir süre üyeliği kullanabilirsiniz. Ayrıca her türlü desteğide ben sağlamaktayım. Üyeliğiniz patlarsa 1 ya da 2 kereye mahsus ücretsiz yeni üyelik sağlamaktayım.
dostum sen şaka mısın? ben bu adama üyelik bile satmadım ve adamın bu yorumu attığı tarihe bakar mısın? hadi diyelim ben bu adama üyelik sattım. Üyelik o zamandan bu zamana kalır mı? crack üyelik bu. O baktığın konuda olumlu yorumlarıda görüyorsun. Dediğim gibi ben bu adama hesap bile satmadım. Eğer sattıysam o arkadaş da sattığımı kanıtlasın.