berkay344
Spys-Z
Sa arkadaşlar bir firmaya seo hizmeti vermeye başladım 4 ay önce ödmeler gecikince aradım bildirdim şugün bugün diyerek 4 ay geçirdiler ilk aydan işi bırakmaya karar verdim ama tanıdık vasıtasıyla tanışmıştık tanıdık kişi paran onlarda kalmaz şöyle olmaz böyle olmaz sözleşmemizde yok haliyle 4 aydır şugün bugün diyerek geçirdiler canıma tak etti mesele para değil keriz yerine konmak şimdi ise adamlar inkar ediyorlar 56 anahtar kelimede hepsi ilk sayfa 40. ilk sıra birden fazla makale tanıtım yazısı ve backlink hacklink ekledim bir çoğunu sildim ama google ve alexa halen görmekte.
kısacası zoruma giden alacağı olmayan birine şugün bugün die ödeme sözü veriyorlar ben para istiyorum ilk aydan ne parası istiyorsun dersin bende işi bırakırım ama şugün bugün diyip 4 ay sonra tüm kelimelerin gelince ne ödemesi diyip işin içinden çıkmaları.
Sizden isteğim ben bu adamlara nasıl zarar verebilirim.
Domainleri bende değil bilgize
kısacası zoruma giden alacağı olmayan birine şugün bugün die ödeme sözü veriyorlar ben para istiyorum ilk aydan ne parası istiyorsun dersin bende işi bırakırım ama şugün bugün diyip 4 ay sonra tüm kelimelerin gelince ne ödemesi diyip işin içinden çıkmaları.
Sizden isteğim ben bu adamlara nasıl zarar verebilirim.
Domainleri bende değil bilgize