⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar
Bugun bilgisayari uykuya verdim tekrar acarken acilmadi.Bende power tusuna uzunca basip pcyi kapattim.
Tekrar actigimda acilis ekrani geliyo sonra sinyol yok diyip tekrar acilis ekranina donuyo bu hep boyle boyle tekrarlaniyo.
Cok korkuyom onemli dosyalar var ne yapmam lazim ¿
Merhaba Arkadaşlar
Bugun bilgisayari uykuya verdim tekrar acarken acilmadi.Bende power tusuna uzunca basip pcyi kapattim.
Tekrar actigimda acilis ekrani geliyo sonra sinyol yok diyip tekrar acilis ekranina donuyo bu hep boyle boyle tekrarlaniyo.
Cok korkuyom onemli dosyalar var ne yapmam lazim ¿
No signal mi diyor ? o zaman bir monitor kablolarına bakman lazım(Masaüstü ise) eger degilse birde bip sesi geliyosa harddiskinde sorun olabilir cunku her ani kapanma da ya da farklı bir kapatma turunde harddisk zarar gorur