⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler kuzenim yeni evlendi kredi kartondan 10 bin TL harcama yapmislar sonra biri veya birileri bu karttan toplam 15 bin TL harcama yapmış bu kişiler bulunur mu sizce ben anlamıyorum anlayan varsa yardimci olabilir mi lütfen
Gecmis olsun sanmıyom pek eger internet uzerınden falan yapıldıysa alısveris vs yada kullanım, o siteyle irtibata gecin ip adresinden falan tespit edebilirsiniz.
9 dosyam var alayı da takıpsızlık yedı bu işten hemde. Yani diyeceğim odur ki o kişi yakalansa bile eğer kurnazsa vereceği ifadeye göre serbest kalır benim gibi. he bu arada banka kredi kartı sahibine ödemeyi geri yapıyor merak etme. Giren bankaya giriyor yani kuzeninin şikayetçi olamsına gerek yok kuzeninin eline birşey geçmez. Karta banka geri iadeyi yapacak o zaman banka dava acıcak o kısıye merak etme.