CL4Y3R
Özel Üye
Üstlerim ve Arkadaşlar benim laptop oyun oynayınca ısınıp kapanıyor çözümü nedir.?
Yardımlarınızı Bekliyorum
star5174' Alıntı:Üstlerim ve Arkadaşlar benim laptop oyun oynayınca ısınıp kapanıyor çözümü nedir.?
KingDoz' Alıntı:star5174' Alıntı:Üstlerim ve Arkadaşlar benim laptop oyun oynayınca ısınıp kapanıyor çözümü nedir.?
HDD çökmeye başlıyordur
Yakında bip sesi de gelicektir
star5174' Alıntı:KingDoz' Alıntı:star5174' Alıntı:Üstlerim ve Arkadaşlar benim laptop oyun oynayınca ısınıp kapanıyor çözümü nedir.?
HDD çökmeye başlıyordur
Yakında bip sesi de gelicektir
ne yapabilirim acaba pc daha 3 yıllık
whoata' Alıntı:SSD nedir ne değildir araştır bi bendekiler ful ssd
fenerove' Alıntı:soğutucu almayı dene, sorunda fandada olabilir fana baktır.
KingDoz' Alıntı:fenerove' Alıntı:soğutucu almayı dene, sorunda fandada olabilir fana baktır.
Aynen kanka ben PC'yi alırken kablosuz mouse + sogutucuyu belese aldım cantasını da alıcaktım bir sonra ki gordugumde adam zarar ettim diyor
fenerove' Alıntı:KingDoz' Alıntı:fenerove' Alıntı:soğutucu almayı dene, sorunda fandada olabilir fana baktır.
Aynen kanka ben PC'yi alırken kablosuz mouse + sogutucuyu belese aldım cantasını da alıcaktım bir sonra ki gordugumde adam zarar ettim diyor
ben hep fan yerını boslukta bırakıyorum sıkıntı cıkmıyor
Salvador' Alıntı:kardeşim bilgisayarın markası lenovo flean mı bunuda yazda oyunlar için soğutucu var istediğin anda soğutucun çalışıyor tek tuşla. Bilgisayarın markasını ver belki ısınmasına çözüm buluruz. Yada hdd değiştir , maddi imkanın müsaitse