Programlama dilin 0'sa merak şunları merak ediyorum ;
1-Uzun süredir nasıl planlayıp, internette araştırmalar yaptın ?
2-Programlama dili olmadan ne olarak araştırdın ?
3-Amaçladığın şey hayata geçirilebilir mi ?
1.Muhtemelen internette genel olarak "virüs yapımı" vs. yazdın onu bunu indirdin. Denedin olmadı. İlk önce bilgisayarını taratıp temizlemeni öneriyorum.
2.Programlama dili bilmeden neye göre araştırdığını bilmiyorum muhtemelen sana aradığın bilgilere ve verilere göre siteler VisualBasic indirtti.
3-Amaçladığın şey hayata geçirilebilir. Bir aralar gündemde olan "Search Engine" yani arama motoru virüsleri sayesinde milletin anasayfası iğrenç rezil bir biçimde açılarak kullanıcının önüne seriliyordu ("Zaten adam akıllı mantıklı göz zevkine uyan, aramada nitelik olarak herkesin başarısın kabul eden bir site yapsalardı ve bu adamlar seoluk ve programlamadan anlamayan maymunlar olmasalardı. Bu derece hile hurda dolu bir taktik aramazlardı ve yapmazlardı)
Yapmak istediğin şey için C# ile kodlanıp bilgisayara enjekte edildiği an "Firefox, Opera, Chrome, Explorer" programlarının hangilerinin var olup olmadığını kontrol ettirip, sonra bu programların configration dosyalarını arattırıp, anasayfalarını değiştirtmek olur. Önlem alınması gerekense bu virüsün aşırı derecede yapışkan, gerekirse format attıracak derecede silinemeyecek birşey olması lazım. O biraz zor, ama çok cahil insanları hedef almalısın.