⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gelipte basit olmuş diyecekler geri tuşuna basabilir, biraz yukarıda ajanlar.org yazısının yanında bir buton var. O işte. Çalışma yaklaşık 40 dakikada yapıldı. İçinde dolu dolu katmanlar yok, sadece efektler ve gerekli katmanlar var. Bunun içinde düşünme kısmı da var. Buyrun;
ens4r arkadaş emeğine biraz saygı duyulsun diye böyle yapmış okadar uğraşmış sen yapsan birisi sana dese zoruna gitmezmi tamam cümleler yerinde olmayabilir ama amaç bu bence
Herkes fikrini özgürce paylaşabilir, ama basit tasarım yoktur. Her tasarıma emek harcanır. Bunun farkını ayırabildiğinde olgunlaşmış oluyorsun, önerinize uyucam iyi forumlar^^
ens4r arkadaş emeğine biraz saygı duyulsun diye böyle yapmış okadar uğraşmış sen yapsan birisi sana dese zoruna gitmezmi tamam cümleler yerinde olmayabilir ama amaç bu bence
her emeğe saygımız var ama basit olana basit iyi olana iyi deriz. 16 yaşında veled değilim yeterince olgun düşünebiliyorum.oyüzden ben veya başkası kim olursa olsun herkes yapılan emeğe saydı duymak zorunda.siz saygı ve basit olmuş kelimesini birbirinden ayırmayı öğrenin yeter
Eline sağlık kardeşim, nasıl olduğu öenmli değil benim için. Emek vermişsin emek harcamışsın birşeyler için uğraşmışsın. Önemli olan da bu zaten. Ellerine emeğine sağlık.