⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.si saygılı ol
2.si ise yaptıgın programın yok mu sanki ? font indir kendin yaz cok bilmislige vuruyosun kendini burası ustunluk kurucagın yer degil yanlıs gelmissin.
1.si saygılı ol
2.si ise yaptıgın programın yok mu sanki ? font indir kendin yaz cok bilmislige vuruyosun kendini burası ustunluk kurucagın yer degil yanlıs gelmissin.
Sen "Arkaplana resim alıp eklemissin sadece cooltext " deyince saygısızlık olmuyo ben deyince oluyo öylemi ? Ben çok bilmişlik yapmıyorum sadece şekilli yazı görünce cool text sanıyosan ozaman sen gerçekten bu işin cahilisin Bu bi saygısızlık yada hakaret değil . Ben kimseye üstünlükte kurmadım sen öyle hissediyosan benim sorunum değil .
1.si saygılı ol
Sen "Arkaplana resim alıp eklemissin sadece cooltext - deyince saygısızlık olmuyo ben deyince oluyo öylemi ? Ben çok bilmişlik yapmıyorum sadece şekilli yazı görünce cool text sanıyosan ozaman sen gerçekten bu işin cahilisin Bu bi saygısızlık yada hakaret değil . Ben kimseye üstünlükte kurmadım sen öyle hissediyosan benim sorunum değil .
1.si saygılı ol
Sen "Arkaplana resim alıp eklemissin sadece cooltext - deyince saygısızlık olmuyo ben deyince oluyo öylemi ? Ben çok bilmişlik yapmıyorum sadece şekilli yazı görünce cool text sanıyosan ozaman sen gerçekten bu işin cahilisin Bu bi saygısızlık yada hakaret değil . Ben kimseye üstünlükte kurmadım sen öyle hissediyosan benim sorunum değil .
Hayla yapmışken adam gibi bir şey yap diyo ya tövbe estağfurullah Kardeşim bak anlatmaya çalışıyorum Şimdi bu bi yazı fontu ve ben bu yazı fontunu seviyorum ve güzel bir arkaplan yapıp bunu sundum ve sen diyosunki "adam gibi bir şey yap " ne yapiyim yazı fontumu yaratiyim ? Forumda tatsızlık çıkaran ben deilim Bilmediğin konular hakkında fikir attığın için bu tartışmayı yapıyoruz Ve ben sana düzgün konuşuyorum sen haddini bil diyosun Lütfen tartışmayı uzatmayalım sen bu yazıyı cool text zannettin bu cool text mi diye sorucağın yerde kendinden emin bir şekilde adam gibi bişey yap bu cool text dedin bende sana bu konuda cahil sin dedim belki senin zoruna gitti benim hatam kusura bakma bida muhattap olmayız iyi forumlar .