K
Kzsg
Guest
Sa Arkadaşlar Daha Önce Cpanler Kırıcı Php Paylaşmıştım Ama Bu Sanki Daha Güzel Bunuda Paylaşıyım Dedim Resimlerle Anlatıcam Arkadaşlar İlk Yazılı Olarak Anlatıyım Resimlere Geçeriz.İlk Adımda Yeni Bir Klasör Oluşturuyoruz Conf -1 Sonraki Adım İse Vereceğim Sy_Conf.pl Oluşturduğmuz Dosyanın İçine Atıyoruz Bu Arada Sy_Conf.pl Bulana Kadar Canım Çıktı Sy_Conf.pl'e
755 Chmod Ayarıı Veriyoruz Ve Aynı Zamanda Vereceğim .htaccess'Yıda Aynı Dosyanın İçine Atıyoruz. Sonra Sy_Conf.pl Çalıştırıyoruz İçince / etc / paswwd Daki Userleri Atıyoruz.Birini Seçiyoruz Siteyi Vereceğim B-F Config_cPanel.php Ye Siteyi Taratıyoruz Ne Çıkarsa Artık Benim Anlatışım Karışık Oldu Resimlerle Anlatalım :mlk:
Böyle Birşey Yaparsınız Materyaller 'ide Vereyim.
B-F Config_cPanel
.htaccess
Sy_Conf.pl Ben Kodlarını Vericem Ama Siz Php Diye Kaydetmeyin .pl Diye Kaydedin Yoksa Çalışmaz
İşinize Yararsa Butonları Unutmuyalım Arkadaşlar Emeğe Saygı
755 Chmod Ayarıı Veriyoruz Ve Aynı Zamanda Vereceğim .htaccess'Yıda Aynı Dosyanın İçine Atıyoruz. Sonra Sy_Conf.pl Çalıştırıyoruz İçince / etc / paswwd Daki Userleri Atıyoruz.Birini Seçiyoruz Siteyi Vereceğim B-F Config_cPanel.php Ye Siteyi Taratıyoruz Ne Çıkarsa Artık Benim Anlatışım Karışık Oldu Resimlerle Anlatalım :mlk:
Böyle Birşey Yaparsınız Materyaller 'ide Vereyim.
B-F Config_cPanel
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!
.htaccess
Sy_Conf.pl Ben Kodlarını Vericem Ama Siz Php Diye Kaydetmeyin .pl Diye Kaydedin Yoksa Çalışmaz
İşinize Yararsa Butonları Unutmuyalım Arkadaşlar Emeğe Saygı