doomsday
Yeni Üye
Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm, forumda dolanırken birkaç arkadaşımızın "ajanlar.org" için avatar yapıp paylaştığını gördüm, ellerine sağlık güzel de yapmışlar.
Ben de onlardan esinlenerek bazı siteler yardımı ve kendi emeğimi, uğraşımı katarak avatar yapmaya karar verdim. Sitede yeniyim ve site için ilk çalışmam oluyor. Fazla uzatmadan konuya geçelim. Umarım beğenirsiniz.
1. Avatar;

2. Avatar;

Ve Son Avatarımız;

Not: Arkadaşlar dediğim gibi ilk çalışmamdı, olumlu veya olumsuz yorumlarınızı yazarsanız, yaptıysam nerede hata yaptığımı söylerseniz birdahaki sefere daha dikkatli olmaya çalışırım. Birkaç tane daha vardı fakat dosya boyutu nedeni ile paylaşamadım kusura bakmayın.
İleriki zamanlarda daha yararlı bilgiler ve konular paylaşmak dileği ile, İyi Forumlar Dilerim "AJANLAR.ORG" Ailesi.. 
1. Avatar;

2. Avatar;

Ve Son Avatarımız;

Not: Arkadaşlar dediğim gibi ilk çalışmamdı, olumlu veya olumsuz yorumlarınızı yazarsanız, yaptıysam nerede hata yaptığımı söylerseniz birdahaki sefere daha dikkatli olmaya çalışırım. Birkaç tane daha vardı fakat dosya boyutu nedeni ile paylaşamadım kusura bakmayın.