⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bildiğiniz gibi forumda baştan aşağı "Misyon ve Vizyon" dışında tamamıyla değişime gittik.
Düzenlemeye gittiğimiz için yönetim dahil herkesin rütbesini sıfırlamış bulunmaktayız. Nedeni ise aktif olmayıp rütbesi olanlar ve yanlış rütbe verilmesi sonucu sıfırlama kararı aldık. Rütbeleri hak eden arkadaşlar merak etmesin ki tekrardan rütbelerini alacaklardır.
Bundan sonra da rütbe verilecek kişiler iyice ölçülüp tartılıp verilecektir.
Rütbelerde Güncelleme
Bildiğiniz gibi kurulduğumuzdan beri hemen hemen aynı rütbelerle devam ediyoruz. Karmaşıklık yaratmaması sebebiyle ismimize layık olacağını düşündüğümüz "Federal Ajan Bürosu"nun rütbelerini yönetim ekibinin ve üyelerinin rütbelerine uyarlamayı düşünüyoruz. Sakın yanlış anlaşılmasın başka gruplarda ki gibi askeri tipte rütbe yapıp "astım üstüm" muhabbeti kesinlikle olmayacaktır.
Not: Kesinlikle konu açıp ve ya mesaj atıp "Rütbe İsteği" yapmayınız. Sonsuza dek rütbe alma hakkınızı kaybetmeyiniz. Hak eden kişiye zaten veririz.