ByDokunulmaz
Özel Üye
Selamunaleykum arakdaşlar c++ ile yazmaya başladığım sql tools yaklaşık 4 ay içerisinde bitecek sebebi çok fonksiyonlu olması size anlatmadığım sql komutlarını programa dahil edeceğim. ayrıca yanında bir kaç özellik daha olacak admin panel bulucu ve dork tarayıcı gibi iki özellik daha olacak. önceden yazmaya başladığım shell vardı onu biraz duraklatmaya aldım, bir taraftan da aynı şekilde botnet te buna dahil yani yaklaşık bu üç proje sağlam bir şekilde 1 yıl kadar sürecek.
Burada 2. giriş kısmı var.
bu bir örnek göstermemin sebebi panel kolay kullanıma sahip olacaktır. "yardim" komutu ile diğer komutları görebilecek ve nasıl kullanıldığınıda öğrenebileceksiniz. İyi Forumlar.
dipnot: özellikler eklendikçe konu güncellenecektir++
Burada 2. giriş kısmı var.
PHP:
#include <iostream>
using namespace std;
main() {
int sql;
cout << "islem Seciniz" << endl << "1 Sql İnjection" << endl << "2 Dork Tarayici" << endl << "3 Admin Page Finder" << endl << "istediginiz islemin numarasini giriniz >> ";
cin >> sql;
switch(sql){
case 1:
int site;
cout << "Site Adresi Giriniz: ";
cin >> site;
break;
case 2:
int dork;
cout << "Dork Giriniz: ";
cin >> dork;
break;
case 3:
int admsite;
cout << "Site Adresin Giriniz: ";
cin >> admsite;
break;
}
}
bu bir örnek göstermemin sebebi panel kolay kullanıma sahip olacaktır. "yardim" komutu ile diğer komutları görebilecek ve nasıl kullanıldığınıda öğrenebileceksiniz. İyi Forumlar.
dipnot: özellikler eklendikçe konu güncellenecektir++