⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
olmaz sevgilim, yapamam sensiz,
üşürüm... ısıtıcak güneşim sen
sarılırıp mutlu olurum ,
doyamam aşk dolu gözlerini seyretmeye
jilet kesmiş gibi acı verir ayrılık
dayanamam yumulur bu gözlerim ardından
fırtınalar esiyor gönlümde sen aklıma geldikçe
loş gecelerde sessizliğin huzuru sensin, ömür boyu seni sevdikçe..
kardeşim akrostiş diorsan kelimelerin baş harfleri anlamlı olmalı açıkçası 1 saattir bakıyorum bir anlam çıkartamadık 6. sınıfta türkçe çalışma kitabında etkinlik çözüyo gibi olmuş
kardeşim akrostiş diorsan kelimelerin baş harfleri anlamlı olmalı açıkçası 1 saattir bakıyorum bir anlam çıkartamadık 6. sınıfta türkçe çalışma kitabında etkinlik çözüyo gibi olmuş