m4hmutb3y' Alıntı:CİNEMA 4D KULLANIYORUM + PHOTOSHOP CS6 PROYUM FORUMA AİT ÇALIŞAMLAR YAPICAM FAKAT ARKADASLAR İSTEKLERİNİ GERİ TEPMEK BENİM HOŞUMA GİTMEZ BU YÜZDEN FORUMA ÇALIŞMA YAPMYA VAKTİM OLMUYOR AMA SÖZ BU AKŞAM FORUMA LOGO , BANNER YAPICAM.
qoLdRoqer' Alıntı:m4hmutb3y' Alıntı:CİNEMA 4D KULLANIYORUM + PHOTOSHOP CS6 PROYUM FORUMA AİT ÇALIŞAMLAR YAPICAM FAKAT ARKADASLAR İSTEKLERİNİ GERİ TEPMEK BENİM HOŞUMA GİTMEZ BU YÜZDEN FORUMA ÇALIŞMA YAPMYA VAKTİM OLMUYOR AMA SÖZ BU AKŞAM FORUMA LOGO , BANNER YAPICAM.
Bir insanın kendini övmesi kadar itici bir şey yok.Bırak da pro olup olmadığına biz karar verelim.Benim çalışmalarıma bak.O zaman ben haydi haydi proyum![]()
m4hmutb3y' Alıntı:qoLdRoqer' Alıntı:m4hmutb3y' Alıntı:CİNEMA 4D KULLANIYORUM + PHOTOSHOP CS6 PROYUM FORUMA AİT ÇALIŞAMLAR YAPICAM FAKAT ARKADASLAR İSTEKLERİNİ GERİ TEPMEK BENİM HOŞUMA GİTMEZ BU YÜZDEN FORUMA ÇALIŞMA YAPMYA VAKTİM OLMUYOR AMA SÖZ BU AKŞAM FORUMA LOGO , BANNER YAPICAM.
Bir insanın kendini övmesi kadar itici bir şey yok.Bırak da pro olup olmadığına biz karar verelim.Benim çalışmalarıma bak.O zaman ben haydi haydi proyum![]()
HAKLISINIZ .
Asil_Mehmet' Alıntı:Teşekkür ederimama o en alttaki mahmutbey ismini kaldırsan sevinirim yanlış anlama face kapak resmi yapacamda ondan Teşekkürler...
m4hmutb3y' Alıntı:qoLdRoqer' Alıntı:m4hmutb3y' Alıntı:CİNEMA 4D KULLANIYORUM + PHOTOSHOP CS6 PROYUM FORUMA AİT ÇALIŞAMLAR YAPICAM FAKAT ARKADASLAR İSTEKLERİNİ GERİ TEPMEK BENİM HOŞUMA GİTMEZ BU YÜZDEN FORUMA ÇALIŞMA YAPMYA VAKTİM OLMUYOR AMA SÖZ BU AKŞAM FORUMA LOGO , BANNER YAPICAM.
HAKLISINIZ .