Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır. Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir. Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
m4hmutb3y' Alıntı:CİNEMA 4D KULLANIYORUM + PHOTOSHOP CS6 PROYUM FORUMA AİT ÇALIŞAMLAR YAPICAM FAKAT ARKADASLAR İSTEKLERİNİ GERİ TEPMEK BENİM HOŞUMA GİTMEZ BU YÜZDEN FORUMA ÇALIŞMA YAPMYA VAKTİM OLMUYOR AMA SÖZ BU AKŞAM FORUMA LOGO , BANNER YAPICAM.
qoLdRoqer' Alıntı:m4hmutb3y' Alıntı:CİNEMA 4D KULLANIYORUM + PHOTOSHOP CS6 PROYUM FORUMA AİT ÇALIŞAMLAR YAPICAM FAKAT ARKADASLAR İSTEKLERİNİ GERİ TEPMEK BENİM HOŞUMA GİTMEZ BU YÜZDEN FORUMA ÇALIŞMA YAPMYA VAKTİM OLMUYOR AMA SÖZ BU AKŞAM FORUMA LOGO , BANNER YAPICAM.
Bir insanın kendini övmesi kadar itici bir şey yok.Bırak da pro olup olmadığına biz karar verelim.Benim çalışmalarıma bak.O zaman ben haydi haydi proyum![]()
m4hmutb3y' Alıntı:qoLdRoqer' Alıntı:m4hmutb3y' Alıntı:CİNEMA 4D KULLANIYORUM + PHOTOSHOP CS6 PROYUM FORUMA AİT ÇALIŞAMLAR YAPICAM FAKAT ARKADASLAR İSTEKLERİNİ GERİ TEPMEK BENİM HOŞUMA GİTMEZ BU YÜZDEN FORUMA ÇALIŞMA YAPMYA VAKTİM OLMUYOR AMA SÖZ BU AKŞAM FORUMA LOGO , BANNER YAPICAM.
Bir insanın kendini övmesi kadar itici bir şey yok.Bırak da pro olup olmadığına biz karar verelim.Benim çalışmalarıma bak.O zaman ben haydi haydi proyum![]()
HAKLISINIZ .
Asil_Mehmet' Alıntı:Teşekkür ederimama o en alttaki mahmutbey ismini kaldırsan sevinirim yanlış anlama face kapak resmi yapacamda ondan Teşekkürler...
m4hmutb3y' Alıntı:qoLdRoqer' Alıntı:m4hmutb3y' Alıntı:CİNEMA 4D KULLANIYORUM + PHOTOSHOP CS6 PROYUM FORUMA AİT ÇALIŞAMLAR YAPICAM FAKAT ARKADASLAR İSTEKLERİNİ GERİ TEPMEK BENİM HOŞUMA GİTMEZ BU YÜZDEN FORUMA ÇALIŞMA YAPMYA VAKTİM OLMUYOR AMA SÖZ BU AKŞAM FORUMA LOGO , BANNER YAPICAM.
HAKLISINIZ .