⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar konuyu açmıştım zaten ama cevap gelmeyince tekrar açma gereği duydum o yüzden moderator arkadaşlardan özür diliyorum..
diğer konuda açıklama yapmıştım ama yine yapayım görev yöneticisinde en başta yer alan atieclxx.exe adlı bir trojan var kullanıcıda ve açıklamasında bir şey yazmıyor..
combofix ile tarattım olmadı,dosya öğütücüden yapmaya çalıştım olmadı,sileyim dedim kullanılıyor o yüzden silemiyorum,uygulamayayı durdurup sileyim dedim durdurma yetkim de yok Lütfen acil yardım edin arkadaşlar..
görev yöneticisinden seç o işlemi sağ tık dosya konumunu aç de muhtemelen system32de olacak oda benim bildiğim virüs değil amd nin yada atiye ait bişeydi virüs değil illa virüs diyosan virüstotal.com a git dosya konumu aç diyip bulduğun exeyi bu siteye upload et tarat sonuçlar ney buraya atarsın