Arkadaşlar öncelikle meraba herşeyi araştırdım ettim ama anlamadım başta böyle değildi neyse resimli olarak açıklama yapıcam lütfen bilen arkadaşlar yardım etsin yada tw veriyim beraber hallledelim Lütfen rica ediyorum
İncanın 150m wifi adaptörünü aldım windowsuma kurdum güzel çalışıyor çekiyor
bt5 e connected yapyıorm vmwareden fakat yok videolarda adamlarda burada wifi şeyi geliyor bende yok neyse
ping atıyor yani çalışıyor sorun yok sanırım
baya araştırdım bi kaç driver kurdum doğrumu kurdum bilmiyorum kurdum yani videolarla ifconfigde böyle oluyor
airmon-ng komutunu verdiğimde bunlar çıkıyor
en sonda airmon-ng start wlan2 yazdığımda diğerlerinide deniyorum wlan2 sanıarım benim adaptörüm fakat ondada mon0 ı vermiyor
önceden veriyordu fakat airodump-ng mon0 yapıncada normal windowsumda buldugu wifileri bt5 de etraftaki hiç bssid yi bulamadı baya beklememe rağmen yardım edin beyler şu kardeşinize
(
s
İncanın 150m wifi adaptörünü aldım windowsuma kurdum güzel çalışıyor çekiyor
bt5 e connected yapyıorm vmwareden fakat yok videolarda adamlarda burada wifi şeyi geliyor bende yok neyse

ping atıyor yani çalışıyor sorun yok sanırım

baya araştırdım bi kaç driver kurdum doğrumu kurdum bilmiyorum kurdum yani videolarla ifconfigde böyle oluyor

airmon-ng komutunu verdiğimde bunlar çıkıyor

en sonda airmon-ng start wlan2 yazdığımda diğerlerinide deniyorum wlan2 sanıarım benim adaptörüm fakat ondada mon0 ı vermiyor

önceden veriyordu fakat airodump-ng mon0 yapıncada normal windowsumda buldugu wifileri bt5 de etraftaki hiç bssid yi bulamadı baya beklememe rağmen yardım edin beyler şu kardeşinize