⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fenerove sen kimsin birader ? Burası ajanlar.org Jrb deki abilerini savunacağın mekan değil artı Olarak girdikleri niclere yönlendirme atıp başkalarınının girmesini engelliyorlar zaten . Seni sattıklarında anlarsın her boku
sadece gülüyorum niye dersen canım zamanım oolsa sizin elinizden geldiğince engellemeye çalıştığınız yerleirn hepsinde farklı yerlerden açık bulup girerim ki şifrelerin çoğunu çektim. haa bu arada herşey basmak olsaydı sanırım o konuda altta ezileceğiniz kesin canım
Skype da öyle demiyodun ama siz google basarsınız yok siz çok iyisiniz diyodun co.ug a bastık 2 sene sonra geri geldin. sebepsiz yere neden bunları yaptın yakışmadı sana.
fatih canım hayırdır ? kendiniz laf atıyorsunuz ben birşey diyince yakışmadı mı oluyor basabilirsiniz o günde dedim bugünde diyorum google basabilirsiniz istediğinizi yapabilirsiniz ama bu sizin öyle artist artist konuşmanızı gerektirmez tamam mı
O paylaştıkların hep benim icraatlarım neyse uğra skype a shelleri atayım burda paylaşırsın hekır sanarlar. Merak ettimde sen kimsin ve neler yaptınki mirrorlarımız ortada daha fazla uğraşma rezil oluyorsun. Herkes kendi yoluna taratmayı unutma diğer hacklediğim siteleri belki bişeler bulursun görüşmek üzere.
Bu neyin tartışma kim kimden üstün veya kim kimi rezil edeceginin tartışmasımı ? Kendinize gelin Bir co admin olarak fenerove hesabını başka kişilere şahıslara veriyorsan hata yapıyorsun