⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bundan 6 ay gibi bir süre önce vps siparişi verdim . Ben hizmetin sorunsuz devamlılığında sisteme devamlı müşteri kalırım yeter ki ihtiyaçlarımı karşılasın ve sorun çıkarmasın . Her neyse vps ilk 3 ay çok güzel gidişat durum paramı günü gelmeden ödüyorum , 1 ay sonra kesintiler başladı , kesintiler 3-4 saat değil günleri buluyordu . Tamam eyvallah dedik hatta 2. vps yi temin ettim vps yi aktif ettik sistemi kurduk oturttuk baktık 2 vps de aynı veriden oldugu için genel kesintiler başladı . 72 saati geçti bu kesintiler ha bu gece ha şu zaman açacağız diye diye ,tabi ben yine mutlu yüzümü ekşitmedim . En sonda tak etti geri ödememi istiyorum dedim , tabi hemen şu tarihte ödemelerde bulunacağız denildi , bu 15 günlük bir süreçti . 15 Gün tek laf etmedim şuan yaklaşık 1 ay gibi süre oldu ticketlere filan cevap vermemekteler yani kısacası parama kondular . Lütfen bgsistem.com adresinden sunucu almadan önce 2 kere düşünün