Kzsg
Prof Spys-z
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Size Vereceğim Scriptin Amacı Bingde Dork Aramasıdır Sql,RFI,LFI.vs Yani Kısaca Bingde Teker Teker Aratcağnız Dorkun Sitelerine Ulaşmaktansa Direk Bulup Txtye Kaydeder Arkadaşlar Ama Bu Scripti Çeşitli Şeyler İçinde Kullanabilirsiniz Belki Hedef Yaparken Hedef Sİtenizin Sunucusundan Bir Siteyi Sql Olarak Yakalıyabilirsiniz Sonra Aklınıza Ne Gelirse Yaparsınız İsterseniz Hack İçin Kullanmassınız Bir Haber İçin Araştırcaksınız Bütün Siteleri Toplarsınız Size Nasıl Kullanıldığna Dair Kendim Resimli Anlatım Yaptım Arkadaşlar ;
İlk Olarak Localhosta Vereceğim Bu İki Dosyayı Atıyosunuz.
Sonra Localhost/bing Yapıp Bu Scripti Açıyosunuz Ve Kafanıza Göre Dork Yazıyorsunuz. Ben Sql'le Devam Ettim Siz Yukarda Dediğim Gibi İstediğniz Gibi Kullanabilirsiniz. Dikkat Ederseniz BING Yazan Yerin Üstünde ok_dorks.txt Var Arama Sonuçları Oraya Gelicek.
Localhosta Böyle Bi Txt Açıldı.
Ve Daha Demin Arattığım Dork'dan Bu Sonuçlar Çıktı Arkadaşlar Umarım Anlamışınızdır.
Ve Script;
İlk Olarak Localhosta Vereceğim Bu İki Dosyayı Atıyosunuz.
Sonra Localhost/bing Yapıp Bu Scripti Açıyosunuz Ve Kafanıza Göre Dork Yazıyorsunuz. Ben Sql'le Devam Ettim Siz Yukarda Dediğim Gibi İstediğniz Gibi Kullanabilirsiniz. Dikkat Ederseniz BING Yazan Yerin Üstünde ok_dorks.txt Var Arama Sonuçları Oraya Gelicek.
Localhosta Böyle Bi Txt Açıldı.
Ve Daha Demin Arattığım Dork'dan Bu Sonuçlar Çıktı Arkadaşlar Umarım Anlamışınızdır.
Ve Script;
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!