⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Blackberry her türlü yazılımsal hata çözülür "[size=medium]ters mühendislik hatası hariç" isteyene yazarak anlamassanız skype falan video ile anlatırım beyler çok çektim bu telefondan başkalırda çekmesin [/size]
bende çektim ilk başta aldığımda birşey bilmesemde telefon hakkında 100 tl ye yaptırmıştım ancak dün öyle bir hata tekrar geldi bedavaya getirdim iyi bir uygulama teşekkürler
Bak blackberry iş adamı telefonu password kırılması zor öyle androidde root atttım felan olmuo ama gel gelelim işletim sistemi ve uygulamaları çok sikik ben sana android öneririm bütcen az ise 2. el htc sensation bütcen fazla ise galaxy mega var mesela
Bak blackberry iş adamı telefonu password kırılması zor öyle androidde root atttım felan olmuo ama gel gelelim işletim sistemi ve uygulamaları çok sikik ben sana android öneririm bütcen az ise 2. el htc sensation bütcen fazla ise galaxy mega var mesela