merhaba arkadaşlar ücreti karşılığında botnet kiralamak istiyorum.Yardımcı olursanız memnun olurum.
M Muxuxi Yeni Üye Katılım 27 Tem 2016 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 0 27 Tem 2016 #1 merhaba arkadaşlar ücreti karşılığında botnet kiralamak istiyorum.Yardımcı olursanız memnun olurum.
STR@NGER *Vıp Projection Katılım 19 Eki 2015 Mesajlar 212 Tepkime puanı 0 Puanları 16 27 Tem 2016 #2 Takibindeyim Banada Lazım
ZonKed Spys-Z Katılım 20 May 2016 Mesajlar 290 Tepkime puanı 14 Puanları 0 27 Tem 2016 #3 STR@NGER' Alıntı: Takibindeyim Banada Lazım Genişletmek için tıkla ... Muxuxi' Alıntı: merhaba arkadaşlar ücreti karşılığında botnet kiralamak istiyorum.Yardımcı olursanız memnun olurum. Genişletmek için tıkla ... Botnet kiralayacaksanız internete kiralık botnet yazıp da kiralamaya çalışmayın , kaç tane arkadaşım dolandırıldı.! Güvenilir yerlerden kiralayın
STR@NGER' Alıntı: Takibindeyim Banada Lazım Genişletmek için tıkla ... Muxuxi' Alıntı: merhaba arkadaşlar ücreti karşılığında botnet kiralamak istiyorum.Yardımcı olursanız memnun olurum. Genişletmek için tıkla ... Botnet kiralayacaksanız internete kiralık botnet yazıp da kiralamaya çalışmayın , kaç tane arkadaşım dolandırıldı.! Güvenilir yerlerden kiralayın
M Muxuxi Yeni Üye Katılım 27 Tem 2016 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 0 28 Tem 2016 #4 peki nasıl bulacağız kimseye güvenemicekmiyiz bu dünyada
P Panther Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 28 Tem 2016 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 28 Tem 2016 #5 We Do Botnet and Ransomware Renting services.. Contact us for your powerfull Botnets and Ransomwares ==========Contact Me Here Lets Begin Deals=========== [#]Email: pantherblack101@gmail.com [#]Icq : 700571774 ----------------------------------------------------------- ----Refund && Replacement Available-----
We Do Botnet and Ransomware Renting services.. Contact us for your powerfull Botnets and Ransomwares ==========Contact Me Here Lets Begin Deals=========== [#]Email: pantherblack101@gmail.com [#]Icq : 700571774 ----------------------------------------------------------- ----Refund && Replacement Available-----