Kzsg
Prof Spys-z
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Daha Önce Shell Ve Yine Program Paylaşmıştım Ama Onlar Belli Bişeyleri Tarıyordu Wp Veya Jm Exploit Falan Arıyodu Onlarıda Ek Olarak Yine Kullanırsınız Ama Bu Program Diğerlerinden Daha Pro. Kodlanmış Bu Yüzden Bunuda Paylaşıyım Dedim Programı Kodluyan Arkadaş By Mohammed Aslında 1.Versyonuda Vardı Adamın Programının İkinciyi Buldum Daha Güzel Olduğu İçin Bunu Paylaşıyım Dedim.
Resimde Gördüğnüz Hedefinizdeki Sitenin İp Adresini Yazdığnız Zaman Aynı Manuel Yaparken Yaptığmız İşlemler Var. Bunu Programda Otomatik Yapıyorsunuz Programda Gördüğnüz Gibi İlk Hedef Sitenin Sunucusundaki Sitelerde Hacklenmiş Site Arıyor Upload Açıklarını Arıyor Mysql Açıklarını Arıyor Exploit Arıyor Gibi Gibi Bunların Hepsini Bingde Arıyor Arkadaşlar Kullanımı Basit Sadece İP Yazıp Kategorideki Açıklardan Bitanesini Seçip Bingde Arıoyrsunuz Bu Kadar Arkadaşlar Kolay Gelsin Hepinize.
Virüs Total :
Program :
Resimde Gördüğnüz Hedefinizdeki Sitenin İp Adresini Yazdığnız Zaman Aynı Manuel Yaparken Yaptığmız İşlemler Var. Bunu Programda Otomatik Yapıyorsunuz Programda Gördüğnüz Gibi İlk Hedef Sitenin Sunucusundaki Sitelerde Hacklenmiş Site Arıyor Upload Açıklarını Arıyor Mysql Açıklarını Arıyor Exploit Arıyor Gibi Gibi Bunların Hepsini Bingde Arıyor Arkadaşlar Kullanımı Basit Sadece İP Yazıp Kategorideki Açıklardan Bitanesini Seçip Bingde Arıoyrsunuz Bu Kadar Arkadaşlar Kolay Gelsin Hepinize.
Virüs Total :
PHP:
https://www.virustotal.com/tr/file/8c20eb68c8a19847f93729039622e1c7219b7d3179deaea736a14a50f76ddc0c/analysis/1395421202/
Program :
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!