arkadaşlar öylesine yaptım brush buldum denemek istedim nasıl olmuş sizce Not:öylesine bir çalışma
P ProSound Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 15 Haz 2013 Mesajlar 200 Tepkime puanı 0 Puanları 0 29 Eyl 2013 #1 arkadaşlar öylesine yaptım brush buldum denemek istedim nasıl olmuş sizce Not:öylesine bir çalışma
TugrulBey Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 6 Ağu 2013 Mesajlar 213 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 28 Web sitesi www.facebook.com 29 Eyl 2013 #2 Başarılı çalışmalarının devamını dilerim
marijuana Yeni Üye Katılım 19 Ağu 2013 Mesajlar 125 Tepkime puanı 0 Puanları 0 29 Eyl 2013 #3 Hangi Programla Yapıyonuz Bi Anlamadım
MuRo Özel Üye Katılım 20 Eyl 2012 Mesajlar 425 Tepkime puanı 1 Puanları 0 29 Eyl 2013 #4 ps ile yapıyo herhalde güzel bi fontta yazı ve duman efekti ile başarılı bi çalışma olmuş benim psdede var aynıları
ps ile yapıyo herhalde güzel bi fontta yazı ve duman efekti ile başarılı bi çalışma olmuş benim psdede var aynıları
P ProSound Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 15 Haz 2013 Mesajlar 200 Tepkime puanı 0 Puanları 0 30 Eyl 2013 #5 teşekkür ederim hepinize desteklerinizden dolayı marijuana' Alıntı: Hangi Programla Yapıyonuz Bi Anlamadım Genişletmek için tıkla ... kardeşim ps ile yapıyorum ama sen istersen xara 3d maker ile yap o alışman için çok iyi bir program istersen link atayım özelden...
teşekkür ederim hepinize desteklerinizden dolayı marijuana' Alıntı: Hangi Programla Yapıyonuz Bi Anlamadım Genişletmek için tıkla ... kardeşim ps ile yapıyorum ama sen istersen xara 3d maker ile yap o alışman için çok iyi bir program istersen link atayım özelden...