wolven47
Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkeze tekrardan merhaba arkadaşlar öncelikle bugun elimde olan site evet başlıkta belirttiğim gibi kontor sitesi--(Ve tüm hatlar için var)Kullanmasıda çok basit arkadaşlar yapmamız gerekenler [Bluestacks'ten ding by ezetop adlı programı indirmek kontor programımız bu'dur arkadaşlar ondan sonra üye olup felan işte ülkeyi numarayı seçip kontor yüklemek
başka bişey kalmıyor]
--->24 saatte gönderilir en geç.
--->Priv cc %90-100 arası(bazen olasılıklar oluyor tabi.)
--->Public cc %50-30(PUB CC dediğimiz arkadaşlar ATN altenen ccsi herkes tarafından öldürülen ccler olur.[Bilmeyen arkadaşlarımız için belirttim]
EN ÖNEMLİSİ ARKADAŞLAR----> Methodu 7 ay önce yaptım(Elimdede 7 ay önceki kanıt var bu yüzden.) fakat ben bunu bi yerden görmedim kendim buldum gibi bişey o yüzden bence halen çalışıyordur(denemekten zarar gelmez) BLUESTACKS'Te tik var ordan--- 3d kaldırcaksınız arkadaşlar bide onu sölemeyi unuttum
herkese bol şans...
KANIT-------->
Umarım işinizi görür arkadaşlar bi teşekkür ederseniz sevinirim
[/hide]
--->24 saatte gönderilir en geç.
--->Priv cc %90-100 arası(bazen olasılıklar oluyor tabi.)
--->Public cc %50-30(PUB CC dediğimiz arkadaşlar ATN altenen ccsi herkes tarafından öldürülen ccler olur.[Bilmeyen arkadaşlarımız için belirttim]
EN ÖNEMLİSİ ARKADAŞLAR----> Methodu 7 ay önce yaptım(Elimdede 7 ay önceki kanıt var bu yüzden.) fakat ben bunu bi yerden görmedim kendim buldum gibi bişey o yüzden bence halen çalışıyordur(denemekten zarar gelmez) BLUESTACKS'Te tik var ordan--- 3d kaldırcaksınız arkadaşlar bide onu sölemeyi unuttum
KANIT-------->

Umarım işinizi görür arkadaşlar bi teşekkür ederseniz sevinirim
[/hide]