⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaslar kusurabakmayin sabah sabah nerden cikti bu diceksiniz ama iki - uc gundur cc nasil nakite cevirilir onu dusunuyorum en iyisi size sorayim dedim.
Suan aklima tek gelen yontem ukash yontemi ama risklimidir sizce tavsiye edermisiniz sonuçta ukash bozdurma sitelerine gercek bilgimizi vericez. Yardiminiz lazim
Atawho fakirlik başa vurdu telefonum ve pc yok olsa hepinize yardım ederim birliktede calısırız. Arkadaslar www.facebook.com/bozan0202 burdan ulasabilirsiniz
Size sadece faceten ulasabiliyorum diger sekil pm atamiyorum
aynen tiqfer in dediği gibi bende çok proje var günlük 300 lira gelire çıkartırım sizi , daha fazlada olur hemde yasal ve helal birlikte çalışmak isteyenler pm yada face adresinden ulaşın
aynen tiqfer in dediği gibi bende çok proje var günlük 300 lira gelire çıkartırım sizi , daha fazlada olur hemde yasal ve helal birlikte çalışmak isteyenler pm yada face adresinden ulaşın