⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar shell mell atıyorsunuz sitelere index basıyorsunuz ama background'da dönen hiçbirşeyi bilmiyorsunuz iyimi.
olay web güvenlik açıklarından shellden mellden ibaret değil yeni çağ geliyor elektronik çağı adamlar uzaktan kumandalı ile elektrikli herşeyinizi kendi cihazlarına birebir kopyalıyorlar 200 metreden. Ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
adamlar herşeyi yapabilir bunu yapıcak kapasitede olsak zaten yaparız sen bir balığa ağaç a çık diyemezsin buda böyle bişey
adamlar şimdi başladıysa Türkiye 15 yıl sonra ancak becerir