⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha önce resimli konu vardı resimler ölmüş bu sefer video çektim ajanlar.org için.
anlatımı bi tek bana ayittir konuyu ajanlar.org harici kopyalamak veya fakrlı bi anlatımda bu methodu kopyalamak yasaktır lamerler kopyalayıp paylaşacaktır eminim.
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!
37.247.108.*** basit işler fakat bilinen method lar diye paylaşmıyorum yoksa yol çok bunu ben buldugum için paylaştım kardeşim konu açıp bypasslanır yazıcagına nasıl bypasslandıgını yazsan daha iyiolurdu burası hack bilgi forumu yardım merkezi değil...
37.247.108.*** basit işler fakat bilinen method lar diye paylaşmıyorum yoksa yol çok bunu ben buldugum için paylaştım kardeşim konu açıp bypasslanır yazıcagına nasıl bypasslandıgını yazsan daha iyiolurdu burası hack bilgi forumu yardım merkezi değil...