⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
brat child dostum 32 byte saldırı ile 10 kişi yapsa 32x10 dan 3200 byte oda 320kb edio 320 kb ile benim pcye yıllarca saldır hiç bişi olmaz sil konuyu rezil ettin kendini
brat child dostum 32 byte saldırı ile 10 kişi yapsa 32x10 dan 3200 byte oda 320kb edio 320 kb ile benim pcye yıllarca saldır hiç bişi olmaz sil konuyu rezil ettin kendini
la allah seni ne yapmasın hakkaten silin konuyu baslıga bak yaw
neyse bak kardeşim botnet kullanmalısın benım paylaştıqım dark ddoser programı vardı onu ındır
hem rat hem botnetdır o program ındırdıkten sonra sw yi olustur(sw nasıl olsuturulur no-ip falan filan onu sen netten bak ben anlatmıyım şimdi)olusturduktan sonra crypter indir cryterledikten sonra arkadaslarından 10 tanesı ile anlas pclerıne gonder onlar çalıstırdıktan sonra sen programa bakınca 10 tane bot gorecen zaten sonra sıteyı yazacan http mi udp mi onu ısaretlıcen saldırı boyutunu ayarlıcan sonra saldır dicen bu kadar etkılıdır dostum