Kzsg
Prof Spys-z
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Önceden Cpanel Crackeri Paylaşmıştım Ama Bu Script Hem Cpanel Hemde Ftp, Ve Dahada Kolay Bir İşlemden Geçiyor . Dün Bir Arkadaş Yardım İstemişti Ftp Kırmama Yardımcı Ol Diye Bu Script İle Çok Kolay Arkadaşlar Anlatımı Kendim Yapıcam Anlamanız İçin Zaten Kolay.
Anlatım ;
Arkadaşlar Elinize Geçtiği Servere Vereceğim Scripti Yüklüyorsunuz İstediğniz Adlandırma Şeklinde
Böyle Görüntü İle Karşılaşıcağız Sonra Entere Basıcaz Bastık ;
Entere Bastığımızda Girdiğmiz Serverin Userleri Sol Tarafta Sağ Taraftada Wordlist Var Siz Wordlisti Kafanıza Göre Daha Çok Yapabilirsiniz Ve Dikkat Ederseniz Kutucuk Aldığım Alanda Cpanel-Ftp Var Siz Hangisini Kırmak İstiyosanız Onu Tik İçine Alın
Crack İt'e Bastık Ve Biraz Bekledikten Sonra Userleri Wordlist'den Buldu
İşlemler Bu Kadar Anlatım Benimdir
Ve Cpanel+Ftp Cracker ;
VirüsTotal ;
Anlatım ;
Arkadaşlar Elinize Geçtiği Servere Vereceğim Scripti Yüklüyorsunuz İstediğniz Adlandırma Şeklinde
Böyle Görüntü İle Karşılaşıcağız Sonra Entere Basıcaz Bastık ;
Entere Bastığımızda Girdiğmiz Serverin Userleri Sol Tarafta Sağ Taraftada Wordlist Var Siz Wordlisti Kafanıza Göre Daha Çok Yapabilirsiniz Ve Dikkat Ederseniz Kutucuk Aldığım Alanda Cpanel-Ftp Var Siz Hangisini Kırmak İstiyosanız Onu Tik İçine Alın
Crack İt'e Bastık Ve Biraz Bekledikten Sonra Userleri Wordlist'den Buldu
İşlemler Bu Kadar Anlatım Benimdir
Ve Cpanel+Ftp Cracker ;
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!
VirüsTotal ;
PHP:
https://www.virustotal.com/tr/file/c7920a3d7d1b3937d09645fefbb1acd22281190970f71f0de0eb12a49f647db2/analysis/1392920864/