⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleykum beyler hedef sitem var kac saatir uğraşıyorum hedef sitemin mybb scripti ve index.php gibi butun her yeri okuyabiliyorum ama inc/config.php tek okuyamıyorum bana lazım olanda bu lutfen bilen arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa cok mutlu olurum.
shellden okunmuyor denedim sw litespeed cpanelden denıyom config okuma calısıncada bunu diyor : ( broken symbolic link to `/home/./public_html/inc/config.php' )
mesela yoncu wp kuruldugunda otomotik 444 verdiriyo büyük ihitmal alastyrda öyle yapmıştır bu durumda çekilmez artık güvenlik ayarlayamayınca fakrlı yöntemler deniyor firmalar