Blackwomen01
Yeni Üye
CSRF nedir ?
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!
#Reynuman' Alıntı:Konuya ek olarak XSRF olayını da açıklarsan iyi olur.
#Reynuman' Alıntı:Hmm öyle mi? LÇNGJLSDNGJLSDNGJKLSDF Bi ara CSRF uygulamaya çalışmıştım admin paneline gir kanka sonra şu siteye gir demiştim çocuk yapmamıştı o günden beri daha fazla uğraşmadım demek aynı şeymiş hehehe ne güzel.
ulan#Reynuman' Alıntı:Hmm öyle mi? LÇNGJLSDNGJLSDNGJKLSDF Bi ara CSRF uygulamaya çalışmıştım admin paneline gir kanka sonra şu siteye gir demiştim çocuk yapmamıştı o günden beri daha fazla uğraşmadım demek aynı şeymiş hehehe ne güzel.
Blackwomen01' Alıntı:-#Reynuman' pid='174462' dateline='1466806614'' Alıntı:Hmm öyle mi? LÇNGJLSDNGJLSDNGJKLSDF Bi ara CSRF uygulamaya çalışmıştım admin paneline gir kanka sonra şu siteye gir demiştim çocuk yapmamıştı o günden beri daha fazla uğraşmadım demek aynı şeymiş hehehe ne güzel.
random yasak değil mi hangi ara kanka olduk kanka ?
Sid3s' Alıntı:Blackwomen01' Alıntı:-#Reynuman' pid='174462' dateline='1466806614'' Alıntı:Hmm öyle mi? LÇNGJLSDNGJLSDNGJKLSDF Bi ara CSRF uygulamaya çalışmıştım admin paneline gir kanka sonra şu siteye gir demiştim çocuk yapmamıştı o günden beri daha fazla uğraşmadım demek aynı şeymiş hehehe ne güzel.
'Random yasak değil mi - seni tebrik ediyorum . Sanki random yorum atıp konu çalmak istemiş orda gülme ifadesini simgelemiş
İyi öğrenmiş oldun işteBlackwomen01' Alıntı:Sid3s' Alıntı:Blackwomen01' Alıntı:-#Reynuman' pid='174462' dateline='1466806614'' Alıntı:Hmm öyle mi? LÇNGJLSDNGJLSDNGJKLSDF Bi ara CSRF uygulamaya çalışmıştım admin paneline gir kanka sonra şu siteye gir demiştim çocuk yapmamıştı o günden beri daha fazla uğraşmadım demek aynı şeymiş hehehe ne güzel.
'Random yasak değil mi - seni tebrik ediyorum . Sanki random yorum atıp konu çalmak istemiş orda gülme ifadesini simgelemiş
bilmiyordum.
Sid3s' Alıntı:İyi öğrenmiş oldun işteBlackwomen01' Alıntı:Sid3s' Alıntı:Blackwomen01' Alıntı:-#Reynuman' pid='174462' dateline='1466806614'' Alıntı:Hmm öyle mi? LÇNGJLSDNGJLSDNGJKLSDF Bi ara CSRF uygulamaya çalışmıştım admin paneline gir kanka sonra şu siteye gir demiştim çocuk yapmamıştı o günden beri daha fazla uğraşmadım demek aynı şeymiş hehehe ne güzel.
bilmiyordum.