⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazı arkadaşlarımız var konuları alıp farklı yerlerde paylaşıyor İnsanca gelip söylese bişe dersem adam değilim ama böyle emek çalması hiç hoş değil . o kendini biliyorda zaten neyse
Bazı arkadaşlarımız var konuları alıp farklı yerlerde paylaşıyor İnsanca gelip söylese bişe dersem adam değilim ama böyle emek çalması hiç hoş değil . o kendini biliyorda zaten neyse
hayır dostum guvenıyozda ındırıyoz ama sole solım belgelerim girdim kullanıcılara girdim ayrıyetten bi baktım marsel diye kullanıcı klasörü olusmus ıcnde dosyalar vardı ıcıne gırdım server.exe dosyası vardı ama avira sildi hemen bunu acıkalsan iyi olur dostum
sızden ındırdıqımı hıc bı yerde taratmadan kullanıyorum