⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben şunu çalıştıramıyorum arkadaslar kafayı yemek üzereyim nasıl hatayı geçebilirim fena birşey darkcomet ratını o exploitle çalıştırıyorlar hem exploit burada hemde hata buyrun:https://github.com/exAphex/DarkCometExploit Type in IP of the Remote PC: 192.168.1.102
Traceback (most recent call last):
File "exploit.py", line 10, in <module>
sIP = input("Type in IP of the Remote PC: ")
File "<string>", line 1
192.168.1.102
^
SyntaxError: invalid syntax
ben aynı şeyi yaptım uzak ip girdim yine aynı hata geldi pythonun içine attıgım halde o hatayı veriyor o exploit. İp adresini giriyorken herşeyi iyi de hata verirken kötü oluyor...
yok ben pythonu çalıştırmak o ipyi girip exeyi girip darkcomet virüsünü bulaştırıp yapmak istiyorum çaresini bulursanız çok mutlu olacagım araştırıp sonuca ulasamadım..
Alternatif yollar arayınız... Ayrıca MS17-010 kritik yamasını yapmayan bir sürü Win Vista-7-8-8.1 ve 10 kullanıcısı var. bunu exploit yapmayı deneyiniz...