XeonisH4wkz
Özel Üye
Arkadaşlar benim port sıkıntım var ve botnettir rattır şudur budur kullanamıyorum o yüzden çok önceden araştırmıştım bunun için sunucu alınması gerekiyormuş zaten en etkili saldırıda sunucularla oluyormuş her neyse ve ben bi karar aldım sunucu kiralıyayım dedim ve bazı bilir kişilere danıştım bana ne kadar yüksek internet bant genişliği varsa o kadar iyi iş yapar cevabını verdiler bende bir araştırdım buldum fakat hem pahalı hemde 1 saldırı sonrası direk banlayıp paranında boşa gideceği bilgisine vardım ve diğer bulduğum yasaksız sunucu firmalarında internet bant genişliği sadece 100mbit bu yüzden biraz daha araştırdım ve stresser sitelerinden paket al dediler bende onada baktım gayet güzel 3gbit'e kadar saldırı izni var fakat süre sıkıntısı da var bu yüzden sizlere de sorayım dedim sizce sunucumu almalıyım yoksa kaliteli bir stresser sitesinden paketmi alayım ve sunucu diyecek olursanız hangi firmadan almalıyım yasaksız ve yüksek ban genişliği ve yüksek bir bütçem yok öğrenciyim öyle şeylere büyük miktarda para veremem