⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim port sıkıntım var ve botnettir rattır şudur budur kullanamıyorum o yüzden çok önceden araştırmıştım bunun için sunucu alınması gerekiyormuş zaten en etkili saldırıda sunucularla oluyormuş her neyse ve ben bi karar aldım sunucu kiralıyayım dedim ve bazı bilir kişilere danıştım bana ne kadar yüksek internet bant genişliği varsa o kadar iyi iş yapar cevabını verdiler bende bir araştırdım buldum fakat hem pahalı hemde 1 saldırı sonrası direk banlayıp paranında boşa gideceği bilgisine vardım ve diğer bulduğum yasaksız sunucu firmalarında internet bant genişliği sadece 100mbit bu yüzden biraz daha araştırdım ve stresser sitelerinden paket al dediler bende onada baktım gayet güzel 3gbit'e kadar saldırı izni var fakat süre sıkıntısı da var bu yüzden sizlere de sorayım dedim sizce sunucumu almalıyım yoksa kaliteli bir stresser sitesinden paketmi alayım ve sunucu diyecek olursanız hangi firmadan almalıyım yasaksız ve yüksek ban genişliği ve yüksek bir bütçem yok öğrenciyim öyle şeylere büyük miktarda para veremem
kardesim ddos programları çöptür ping atar bi boka yaramaz lamerler kullanır gerçek ddos sw den atılır stresserlar ise onlarda bi sw dir sw den vurur sen saldır butonuna basınca vps ye komut gonderirir vurur aynı sey süre sıkıntın olmaması için kendi vps ni alıcaksın bende var bitane vur vur kapanmıyor sunucu gel gostereyim ozleden
kardesim ddos programları çöptür ping atar bi boka yaramaz lamerler kullanır gerçek ddos sw den atılır stresserlar ise onlarda bi sw dir sw den vurur sen saldır butonuna basınca vps ye komut gonderirir vurur aynı sey süre sıkıntın olmaması için kendi vps ni alıcaksın bende var bitane vur vur kapanmıyor sunucu gel gostereyim ozleden