Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi geceler. Bi site tarafından 1200 tl dolandırıldım. Ukash bozdurma yaptıgını söledi ve ukash kodlarımı aldı. Geri dönüş sağlamadı. Bende şimdi bu adamın sitesi girip bir ders vermek istiyorum.Ama o kadar bilgim yok yardımcı olursanız cok sevırım
emnıyete basvurdum zaten ama pek bısey cıkmıcak gıbı ben bıseyler yapmak ıstıyorum
Ya siber suçlara başvurdum ama ne zaman sonuçlanır bilemiyorum. Ve ya sonuçlanır mı onuda bılmıorum. Ne yaptıysam sıtenın admin paneline giremedim.Acunix,havij,İntelliTamper konu açarak yardım istiyorum ve 1 hafta sonra askere gıdıcem yanı gozunu korkutsak belkı verecek parayı
Yasal yollarla alman şart diğer türlü hem paran gider hem ceza alabilirsin. Eğer yapabiliyosan daha fazla bilgi vermeye çalış adam hakkında. Geçmiş olsun.
Bende öle yaptım ama 1 hafta sonra askere gidicem bu kadar kısa sürede sonuç alamam parada lazım bana ama bılmıorum cok kararsız kaldım bi anlık bosluguma geldı verdım kodları. Site www.ukashbozdurmasitesi.com butun ıplerımı engelledı. Ip degıstırme programları kullandım benim girdiğimi anlayınca hep ban atıyor.
Yardımcı olmak cok isterim Şayet senin bu siteyi bilişime vermiş olman bizi engeller seni suçlu yapar ama bekle öylede böylede alırsın o parayı elinde parayı yatırdına dair belgeler evraklar var ise hak eden hak ettigini herzaman alır
Elimde konuşma bilgileri yok. Çünkü canlı sohbetten konuştuk. Bütün sitelerin aynı zaten bilirsiniz canlı sohbet polise daha başvuru acamadım cunku onlarda belgelerı ıstıo. Ama ukash kodları elımde çalınan işte. O kodu bozdurduguna göre o kodlardan ipsi çıkar buyuk ıhtımalle
Sizden bişey rica etsem bunun sitesine girip canlı sohbete gırsenız konussanız benım butun adreslerımı banladı piç.En azından haberi olsun davacı olcagımdan
104.28.9.108 sitenin ipsi bu bişeyler yaparsak cok ıyı olur ya