Dünyadaki En Güçlü DDoS Sathı Müdafaa Kanıtlı

Centros 7

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
22 May 2016
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Öncelikle Arkadaşlar sadece birkaç bilgi ile başlayım :

1)Linkini attığım siteyi okuyunca her şeyi anlayacaksınız

2)Programın Hediyeleri Vardır . Çok saldırı yaparak puan . Aldığınız Puanlar ile Otomatik video izleyerek para kazanan botlar kazanacaksınız . Bu sayede para da kazanabileceksiniz .

3)Target sadece Pkk

4)Yasaklanırsanız bir daha aynı bilgisayardan kullanma ihtimaliniz yok . İster format atın ister ip adresinizi değiştirin ki Balyoz ip logu TUTMAZ .

5)Programı Açınca kullanıcı adı şifre belirleyin daha sonra aşşağıda ikonların bulunduğu bir yer mevcut orada Balyozun simgesini göreceksiniz sağ tıklayıp Bilgilerimi Değiştir deyin .



nrRP2N.jpg




Programın Linki :

// Link silindi


Arkadaşlar ben kusura bakmayın bu forumda değilim . Bu program hiçbir tim belirtilmeden yazılmış olup rekabet olsun diye tüm hack forumlarına paylaşılacaktır . Yani bu konuyu sizin için hazırladım . Ve Dünyadaki en güçlü DDoS programıdır . Ara sıra konuyu ziyaret edeceğim . Ve yapamayanlar için yardım edeceğim . Programın yapımcısı zztri üstaddır . Başka forumlardan tanıyabilirsiniz çoğu foruma üyeliği var :D Allah bilir buraya da vardır .
 

Ens4R

Prof Spys-z
Katılım
9 Eki 2012
Mesajlar
1,642
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Web sitesi
ajanlar.org
programı kullananlarda bot oluyor çok güzel aferim
 

DotX

*Vıp Projection
Katılım
28 Kas 2015
Mesajlar
239
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Hep okulların kapanmasındna oluyor bunlaar.
 

BalyozDoS

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
16 Haz 2016
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
nasıl oluyor da programın virüs olduğu kararına ulaştınız açıklayın bakalım ? Birde boş yere ban yedik .
 

mersin escort mersin e ticaret bodrum escort fethiye escort alanya escort konya escort konya escort bodrum escort vozol sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort
Üst
Copyright® Ajanlar.org 2012