⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam aleyküm dostlar ben ilahiyat fakültesinde yüksek lisans yapıyorum ve bizim dedelerimizin ilim bilimle ilgili eserlerini iran arabistan başta olmak üzere kütüphanelerinde barındırıyorlar ve sadece 3 sayfa 5 sayfa gösterek gösterririz ama elletmeyiz diyorlar tabiri caizse ben 4 sene önce hacke ara verdim o eski ajanlar tayfasını iyibilirim içlerinden de çok değerli halen konuştuğum dostlarım var :@mirat )) vel hasılı kelam ben bu sitelerde bağzı taramalar yaptım kendi çapımda ama el elden üstündür der dede mirası el yazmalarını almanın ve tr akademi camiasına katmanın yollarını arıyorum bana yardımcı olabilecek fikir suna bilecek mümkünse tarama yapıp açık tespit edebilecek kardeşimede şimdiden çok teşekkür ederim
kardeşim nice sitelerinin içinde gezdik fazla abartıyorsun bence bilişimcilerin çoğu maaş yatıyor mu yatıyor sistem çalışıyormu çalışıyor işte bu kadar