tcvatandasi
Spys-Z
Antidote' Alıntı:// Virus verdin Sonucla Virus Total Uyusmuyor ...
// Reklam Yasak sadece +18 account paylasımında serbest
https://www.virustotal.com/tr/file/...6abaed031d2fad548e38c844/analysis/1425214148/
berkay344' Alıntı:Pek güvenilir gelmedi açıkcası bana pc veya hesaplarınıza veda edebilirsiniz arka planda çalışıp yetki verebilir.
tcvatandasi' Alıntı:berkay344' Alıntı:Pek güvenilir gelmedi açıkcası bana pc veya hesaplarınıza veda edebilirsiniz arka planda çalışıp yetki verebilir.
isterseniz programın kaynak kodlarını video şeklinde çekip atiyim buraya nasıl kanıtlayabilirim başka zararsız oldugun anlayamadım ?
berkay344' Alıntı:tcvatandasi' Alıntı:berkay344' Alıntı:Pek güvenilir gelmedi açıkcası bana pc veya hesaplarınıza veda edebilirsiniz arka planda çalışıp yetki verebilir.
isterseniz programın kaynak kodlarını video şeklinde çekip atiyim buraya nasıl kanıtlayabilirim başka zararsız oldugun anlayamadım ?
Sanal Pc. Denedim ama çalışmadı ve ikinci pc. denedim win8 çalışmadı bence bv.cv den üç kuruş kazanmak için sıkıştırılmış gereksiz bir exe
tcvatandasi' Alıntı:berkay344' Alıntı:tcvatandasi' Alıntı:berkay344' Alıntı:Pek güvenilir gelmedi açıkcası bana pc veya hesaplarınıza veda edebilirsiniz arka planda çalışıp yetki verebilir.
Sanal Pc. Denedim ama çalışmadı ve ikinci pc. denedim win8 çalışmadı bence bv.cv den üç kuruş kazanmak için sıkıştırılmış gereksiz bir exe
tamamen haksızsınız program tamamen çalışıyor sadece token al yeri bc vc arka planda çalışan reklam yok programı ayrıca nasıl çalıştıramadınız anlam veremeedim
berkay344' Alıntı:tcvatandasi' Alıntı:berkay344' Alıntı:tcvatandasi' Alıntı:berkay344' Alıntı:Pek güvenilir gelmedi açıkcası bana pc veya hesaplarınıza veda edebilirsiniz arka planda çalışıp yetki verebilir.
tamamen haksızsınız program tamamen çalışıyor sadece token al yeri bc vc arka planda çalışan reklam yok programı ayrıca nasıl çalıştıramadınız anlam veremeedim
Rka planda reklam amaçlı çalıştığını söylemedim url kısaltarak para pazanma yöntemi uygulanmış
tcvatandasi' Alıntı:berkay344' Alıntı:tcvatandasi' Alıntı:berkay344' Alıntı:tcvatandasi' Alıntı:isterseniz programın kaynak kodlarını video şeklinde çekip atiyim buraya nasıl kanıtlayabilirim başka zararsız oldugun anlayamadım ?
Rka planda reklam amaçlı çalıştığını söylemedim url kısaltarak para pazanma yöntemi uygulanmış
insanlara kolaylık saglayarak program yazdım benimde tek kazancım link kısaltma 5 sn ayırıp reklam geçebilirler hemde geçtiklerinde hepsi begenisini fazlasıyla alıyor
Fake' Alıntı:link kısaltmadan kaç lira kazanıon